Galleri: Sommerkollektion fra Oh! By Kopenhagen Fur lanceret

Under en bragende sommersol blev SS19-kollektionen præsenteret som et uformelt og sommerligt indspark til den københavnske modeuges start

Foran presse og indkøbere blev `Generations´ præsenteret. Det er den seneste kollektion fra Oh! by Kopenhagen Fur, og er inspireret af generationer. Den er en kollektion, som kan følge pelsejeren år efter år og kan nedarves.

Inspireret af mode igennem tiderne

Inspirationen bag kollektionen er hentet i tidligere generationer – former og snit fra 1970’erne kombineret med den stærke 1990’er mentalitet. 70’er æstetikken er i særdeleshed fundet i filmen ‘The Royal Tenenbaums’ af Wes Anderson, som sætter stemningen for kollektionen helt ned til farvepaletten og detaljerne.

Kollektionens kampagnemodel Laura Hagested, som også er en utrolig talentfuld kunstner, har håndtegnet et unikt mønster til kollektionens for og silke styles inspireret af sporty elementer fra 1970’erne.

’Generations’ er en kollektion bestående af pelsovertøj, ready-to-wear i silke samt accessories og slippers med skøn farvestrålende pels. Perfekt til både koldere forårsdage og varme sommerdage. En kollektion lavet til de bedste af dage – hverdage.