Kineserne shopper pels for trecifret millionbeløb på én dag

Den 10/10 var kinesisk online-shopping-festival for pels. De shoppe-lystne kinesere holdt sig ikke tilbage. Bl.a. solgte den kinesiske influencer, LiEr Baby - som i sidste uge besøgte Kopenhagen Fur - for 150 mio. kr. pels på denne ene dag. Og hun var ikke engang topsælgeren.

LiEr Baby, influencer og digital sælger på den kinesiske online-shopping-side, Taobao, var forud for den online pels-shopping-dag, Double 10 Fur Festival, i Danmark for at besøge Kopenhagen Fur. Hun skulle med besøget blive klogere på pelsproduktion og pelskvaliteter, så hun kunne dele sin nye viden med de 2,7 mio. kinesere, der trofast følger hende.

Hendes mål var at sælge pelse for 100 mio. kr. den 10/10. Et mål, der for danske ører kunne virke en anelse optimistisk. Ikke desto mindre kunne hun og hendes team tælle til intet mindre end 150 mio. kr., da dagen var omme. Herunder solgte hun over 5.000 minkjakker -og frakker til en samlet pris på ca. 25 mio.

Det imponerende salg blev dog overgået – ja, du læste rigtigt - af Viya, som er navnet på den mest populære digitale sælger på Taobao. Hun har over 7,5 mio. følgere på sin streaming-platform. Under Double 10 solgte hun pels for 323 mio. kr. – du læste rigtigt igen. 70 mio. kr. af dem var minkpelse, som hun solgte over 12.000 styks af.    

Derudover gav Double 10 en masse eksponering af Kopenhagen Fur. På Viyas profil har knap 10 mio. kinesere set en video med Kopenhagen Furs adm. direktør Jesper Lauge og 3,9 mio. har fulgt med i LiEr Babys online-streaming, hvor hun viser en video fra besøget hos Kopenhagen Fur.

Det er også værd at nævne to andre profiler på Taobao, som fik afsat pels i stor stil under Double 10. Nemlig Kiki, som solgte for 90 mio. kr. og Sailormoon, som solgte for ca. 48 mio. kr.