De sidste skind er pakket væk

Klokken ét i nat blev den sidste kasse med minkskind pakket sammen i produktionen hos Kopenhagen Fur i Glostrup. Der er sorteret og pakket rekordmange skind i år, så nu kan skindsortererne glæde sig over en velfortjent ferie.

Skindsorteringen hos Kopenhagen Fur er overstået for i år, og det har været en travl sæson. I alt er der pakket omkring 29 millioner skind ned. Sortererne har været på hårdt arbejde, fordi de har sorteret og pakket 4,6 millioner flere skind end sidste år på trods af, at de startede ud med at være færre end sidste år.

- Nu kan jeg da godt tænke, hvordan har det kunnet lade sig gøre? Men vores kvalitetssorterere har klaret det endnu engang. De har lavet et kæmpe stykke arbejde i år, som de virkelig skal have ros for, siger produktionsdirektør Søren Valentin.

I den netop overståede sæson har der været fokus på kvalitet og ensartethed i sorteringen, og ifølge Søren Valentin har sæsonen vist, at det er blevet 20 % bedre sammenlignet med sidste år. Nu kan kvalitetssortererne derfor gå på en velfortjent ferie, inden næste sæson begynder i midt november.