Saks Potts viser pels frem i Paris

Den populære danske designerduo viste Collection 14 ”BIKER” frem under Paris Fashion Week i februar. Det er samtidig den 11. kollektion med pelsstyles lavet i samarbejde med Kopenhagen Fur.

Saks Potts har en solid plads på den internationale modescene og bliver båret af superstjerner som Rihanna, Beyoncé, Lady Gaga og Kendall Jenner.

Pels er den del af Saks Potts’ DNA, og brandet har siden 2015 arbejdet sammen med Kopenhagen Fur. Det var også tilfældet med pelsene i den kollektion, som Saks Potts viste frem under den parisiske modeuge den 26. februar: Collection 14 ”BIKER”.

Showet fandt sted i L’Art de l’Automobile’s garage midt i Paris og havde referencer til bikerkulturen, R&B og byliv. Den britiske racerkører Lewis Hamiltons motorcykel var placeret på et podie omringet af superbiler og modeller, som bar den rå kollektion. Heriblandt en lang minkkåbe og læderjakker med mink.

- Those coats move, grow, and live with the women who buy them without sacrificing on flair, skriver Vogue om kollektionens overtøj.

 

Om Saks Potts

Den danske modeduo består af Cathrine Saks og Barbara Potts og blev lanceret i 2014. Saks Potts har specialiseret sig i tidløst overtøj, der er designet til at blive brugt sæson efter sæson. Man kan finde deres kollektioner hos nogle af de største modeforhandlere som Galeries Lafayette Champs Elysees og Bergdorf Goodman.