Kopenhagen Fur har en ny auktionarius

En ny auktionarius havde sin debut på september-auktionen, og det var en succes.

En sal fyldt med kunder, der alle kigger i din retning. De regner alle med, at du kan se og høre dem, og at du har styr på, hvem der er hurtigst. Det er virkeligheden, når man som auktionarius står i midten af podiet i Kopenhagen Furs auktionssal i Glostrup, og under september-auktionen agerede Brian Ruddy Tufvesson auktionarius for første gang.

Kundechef hos Kopenhagen Fur, Brian Ruddy Tufvesson, kan efter sin debut i auktionssalen i Glostrup tirsdag d. 13. september nu også kalde sig auktionarius. Den første tur på podiet var vellykket, og selvom tempoet ofte er højt i auktionssalen, er det auktionarius, der i sidste ende bestemmer, præcis hvor hurtigt det hele skal gå.

- Jeg har egentlig solgt til et pænt tempo, selvom jeg selvfølgelig er langsommere end de andre. Men jeg er ikke så langsom, at det ikke bliver indhentet, når jeg får lidt mere træning i det, siger Brian Ruddy Tufvesson om sin første tur på podiet og tilføjer, at han mangler træning i at tælle hurtigere på engelsk.

- Jeg tror først, jeg får rutinen i at tælle på engelsk og følge med i de forskellige spring, der er i salen, når jeg har prøvet det et par gange.

"Det er vigtigt at gøre et godt stykke arbejde"

- Jeg var nervøs inden, men det tror jeg, man er, når man skal op og stå foran en helt fyldt auktionssal med en masse kunder, der gerne vil byde. Og det er jo for avlernes skyld, jeg står deroppe, så det er vigtigt at gøre et godt stykke arbejde, siger han.

Nervøsiteten forsvandt dog hurtigt, da Brian Ruddy Tufvesson kom godt i gang, og auktionen skred fint frem, men han kan dog ikke afvise, at han kommer til at blive nervøs inden næste gang, han skal på podiet.